|
Agar z ksylozą, lizyną i dezoksycholanem (XLD)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-211-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ksylozą, lizyną i dezoksycholanem (XLD zmodyfikowany)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-552-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z krwią nr 2 (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-505-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z krwią (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-352-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z kanamycyną, eskuliną i azydkiem (KAA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-263-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z fioletem, czerwienią, żółcią i glukozą (VRBD)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-295-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z fioletem, czerwienią i żółcią (VRB)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-164-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z eskuliną i żółcią
|
|
Podłoża suche
|
|
01-265-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z eozyną i błękitem metylenowym (Agar EMB)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-068-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ekstraktem słodowym nr 2
|
|
Podłoża suche
|
|
01-573-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ekstraktem słodowym nr 1
|
|
Podłoża suche
|
|
01-573-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar z ekstraktem pomarańczowym
|
|
Podłoża suche
|
|
01-698-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ekstraktem drożdżowym, glukozą i peptonem (PCA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-161-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ekstraktem drożdżowym, glukozą i peptonem (PCA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-161-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar z ekstraktem drożdzowym i tryptonem
|
|
Podłoża suche
|
|
01-590-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z dichloranem, różem bengalskim i chloramfenikolem
|
|
Podłoża suche
|
|
01-657-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z dezoksycholanem i laktozą
|
|
Podłoża suche
|
|
01-057-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z chloramfenikolem i glukozą (CGA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-366-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z cetrimidem dla Pseudomonas
|
|
Podłoża suche
|
|
01-160-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z brzeczką.
|
|
Podłoża suche
|
|
01-132-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z brzeczką.
|
|
Podłoża suche
|
|
01-132-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar wybiórczy z dichloranem i gliceryną
|
|
Podłoża suche
|
|
01-485-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar wybiórczy CN dla Pseudomonas (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-609-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar tryptonowo-sojowy (TSA) z lecytyną i polisorbatem
|
|
Podłoża suche
|
|
01-613-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar tryptonowo sojowy (TSA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-200-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar tryptonowo sojowy (TSA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-200-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar trójcuktowy z żelazem (TSI)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-192-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar TCBS zmodyfikowany
|
|
Podłoża suche
|
|
01-567-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar SPS dla Clostridium
|
|
Podłoża suche
|
|
01-050-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Slanetza i Bartley zmodyfikowany (bez TTC)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-579-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Sabouraud z oksytetracykliną (OGYEA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-275-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Sabouraud z dekstrozą
|
|
Podłoża suche
|
|
01-165-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Sabouraud z dekstrozą
|
|
Podłoża suche
|
|
01-165-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar R2A
|
|
Podłoża suche
|
|
01-540-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar PALCAM (podstawa )
|
|
Podłoża suche
|
|
01-470-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar OXFORD (podstawa )
|
|
Podłoża suche
|
|
01-471-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar odzywczy WL
|
|
Podłoża suche
|
|
01-210-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar odżywczy wg APHA
|
|
Podłoża suche
|
|
01-144-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar odżywczy
|
|
Podłoża suche
|
|
01-635-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Mueller-Hintona.
|
|
Podłoża suche
|
|
01-136-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar MRS (zawiera Polisorbat 80).
|
|
Podłoża suche
|
|
01-135-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar mózgowo-sercowy (BHI)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-599-500
|
x 500 g
|
|
|
AGAR MINERALNY Z GLUTAMINIANEM ZMODYFIKOWANY
|
|
Podłoża suche
|
|
01-659-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar McConkeya
|
|
Podłoża suche
|
|
01-118-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar McConkeya
|
|
Podłoża suche
|
|
01-118-005
|
x 5 Kg
|
|
|
Agar m-CP (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-513-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Letheen zmodyfikowany (z Polisorbatem 80 w oddzielnej butelce)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-237-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar LB wg Millera
|
|
Podłoża suche
|
|
01-385-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Kliglera z żelazem (KIA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-103-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar King A
|
|
Podłoża suche
|
|
01-001-500
|
x 500 g
|
|