Nazwa | Opis | Kategoria | Producent | Numer Katalogowy | CAS | Opakowanie | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
D-Trehaloza dla mikrobiologii | Cukry | Scharlau |
TR00300005
|
99-20-7
|
x 5 g
|
||
D-(-)-Mannitol do analizy, ACS, Reag. Ph Eur | Cukry | Scharlau |
MA01501000
|
69-65-8
|
x 1 kg
|
||
D-(-)-Ryboza ekstra czysta | Cukry | Scharlau |
RI00250100
|
50-69-1
|
x 100 g
|
||
D-(-)-Sorbitol ekstra czysty Ph Eur, BP, NF, | Cukry | Scharlau |
SO08500250
|
50-70-4
|
x 250 g
|
||
D-(-)-Sorbitol ekstra czysty Ph Eur, BP, NF, | Cukry | Scharlau |
SO08501000
|
50-70-4
|
x 1 kg
|
||
D-(+)-Glukoza bezwodny, Ph Eur, BP, USP | Cukry | Scharlau |
GL01251000
|
50-99-7
|
x 1 kg
|
||
D-(+)-Glukoza bezwodnydo analizy, ACS, Reag. Ph Eur | Cukry | Scharlau |
GL01271000
|
50-99-7
|
x 1 kg
|