|
Mleko odtłuszczone w proszku
|
|
Podłoża suche
|
|
06-019-500
|
x 500 g
|
|
|
Nitrates A Solution
|
|
Podłoża suche
|
|
06-003-100
|
x 100 ml
|
|
|
Nitrates B Solution
|
|
Podłoża suche
|
|
06-004-100
|
x 100 g
|
|
|
Proszek Ringera
|
|
Podłoża suche
|
|
06-073-500
|
x 500 g
|
|
|
BAT bulion
|
|
Podłoża suche
|
|
02-675-500
|
x 500 g
|
|
|
Potassium Tellurite Sterile Solution 1%
|
|
Podłoża suche
|
|
06-089-100
|
x 100 ml
|
|
|
Lecytyna sojowa
|
|
Podłoża suche
|
|
07-342-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion neutralizujacy wg Farm. Eur.
|
|
Podłoża suche
|
|
02-512-500
|
x 500 g
|
|
|
Płyn fizjologiczny z peptonem (MRD)
|
|
Podłoża suche
|
|
02-510-500
|
x 500 g
|
|
|
m-CP Agar Base (sachets)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-513BA05
|
x5 sachets
|
|
|
m-Green Agar
|
|
Podłoża suche
|
|
01-633-500
|
x 500 g
|
|
|
Ekstrakt słodu
|
|
Podłoża suche
|
|
07-080-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z chloramfenikolem i glukozą (CGA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-366-500
|
x 500 g
|
|
|
Ekstrakt drożdżowy
|
|
Podłoża suche
|
|
07-079-500
|
x 500 g
|
|
|
Eugon LT 100 bulion
|
|
Podłoża suche
|
|
02-654-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion tryptonowo sojowy (TSB)
|
|
Podłoża suche
|
|
02-200-500
|
x 500 g
|
|
|
Woda peptonowa (zbuforowana)
|
|
Podłoża suche
|
|
02-277-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion Sabouraud wg Farm. Ameryk.
|
|
Podłoża suche
|
|
02-165-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z mannitolem i solą (Agar Chapmana).
|
|
Podłoża suche
|
|
01-116-500
|
x 500 g
|
|
|
AGAR MINERALNY Z GLUTAMINIANEM ZMODYFIKOWANY
|
|
Podłoża suche
|
|
01-659-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar m-CP (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-513-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion z siarczanem laurylu
|
|
Podłoża suche
|
|
02-108-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar antybiotykowy nr 19
|
|
Podłoża suche
|
|
01-434-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion Voges-Proskauera z czerwienią metylową (MRVP)
|
|
Podłoża suche
|
|
02-207-500
|
x 500 g
|
|
|
Pożywka płynna z tioglikolanem USP
|
|
Podłoża suche
|
|
03-187-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion Giolitti Cantoni
|
|
Podłoża suche
|
|
02-230-500
|
x 500 g
|
|
|
Pepton z żelatyny, wyciąg pankreatynowy
|
|
Podłoża suche
|
|
07-153-500
|
x 500 g
|
|
|
Pepton z mięsa
|
|
Podłoża suche
|
|
07-152-500
|
x 500 g
|
|
|
Zbuforowana woda peptonowa wg Farm. Eur.
|
|
Podłoża suche
|
|
02-494-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ekstraktem drożdzowym i tryptonem
|
|
Podłoża suche
|
|
01-590-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar Sabouraud z dekstrozą
|
|
Podłoża suche
|
|
01-165-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar do izolacji Salmonella i Shigella (SS)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-555-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ksylozą, lizyną i dezoksycholanem (XLD)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-211-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z ksylozą, lizyną i dezoksycholanem (XLD zmodyfikowany)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-552-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion Rappaport-Vassiliadis
|
|
Podłoża suche
|
|
02-379-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion LB wg Millera
|
|
Podłoża suche
|
|
02-385-500
|
x 500 g
|
|
|
Pepton kazeinowy, wyciąg pankreatynowy
|
|
Podłoża suche
|
|
07-154-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion z zielenią brylantową i żółcią 2%
|
|
Podłoża suche
|
|
02-041-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z tergitolem 7 (Agar Chapmana z TTC) podstawa
|
|
Podłoża suche
|
|
01-053-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z fioletem, czerwienią, żółcią i glukozą (VRBD)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-295-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar z zielenią brylantową, zmodyfikowany
|
|
Podłoża suche
|
|
01-309-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion z laktozą
|
|
Podłoża suche
|
|
02-105-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar tryptonowo sojowy (TSA)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-200-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion z azydkiem i glukozą wg Rotha
|
|
Podłoża suche
|
|
02-027-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion brzeczkowy
|
|
Podłoża suche
|
|
02-132-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion z seleninem (podstawa)
|
|
Podłoża suche
|
|
02-598-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar trójcuktowy z żelazem (TSI)
|
|
Podłoża suche
|
|
01-192-500
|
x 500 g
|
|
|
Tryptoza
|
|
Podłoża suche
|
|
07-197-500
|
x 500 g
|
|
|
Bulion wzbogacający dla Salmonella wg Rappaport-Vassiliadis
|
|
Podłoża suche
|
|
02-668-500
|
x 500 g
|
|
|
Agar PALCAM (podstawa )
|
|
Podłoża suche
|
|
01-470-500
|
x 500 g
|
|